Terugblik op het STROOM avontuur

Als een motor van een vliegtuig zo snel is de tijd gevlogen. Vijf mooie, leerzame, spannende, leuke en gezellige maanden stage bij STROOM zijn voorbij.

Een stage doe je om jezelf te ontwikkelen en nieuwe ervaringen op te doen. En ik kan jullie zeggen dat het aardig goed gelukt is.

In de eerste twee maanden overstroomde mijn hoofd met zoveel informatie die ik moest weten over het gebruik van ons check-in programma LodgeGate. Een notitieboekje vol met notities, zodat ik altijd even kon spieken als ik het even niet meer wist. Waar ligt dat boekje eigenlijk? Voordat ik het wist kon ik het allemaal uit mijn hoofd en ging het als een automatische piloot 👩🏽‍✈️

Ze lieten mij best snel los en kon ik de eerste paar uurtjes de receptie draaiende houden tot er om 10 uur een collega bij kwam. In deze tijd controleer je de rekeningen van gasten die komen uitchecken en leg je de incheck klaar. We hebben daar een speciale ochtend checklist voor, zodat je niks kan vergeten om te doen. Eerlijk, heel eerlijk, de eerste paar keren vond ik het zo spannend om er in mijn eentje te zitten, maar al snel genoeg wende dat ook weer.

Kerst op de Lloydpier was heel erg leuk en gezellig! De Powerplant werd gebruikt voor de kids die konden knutselfrutsels maken, tekenen of lekker chillen op de bank met een kerst filmpje aan.

Er waren nog genoeg punten waar ik aan moest werken na mijn tussentijdse beoordeling en sindsdien is er een last van mijn schouder afgevallen en ben ik mezelf op een goede en positieve manier gaan ontwikkelen en heb ik mezelf leren kennen op een andere manier. Aan mijn leerdoelen kunnen werken en ben ik over mijn bel-angst heen. Wat een fijn gevoel! Tring-tring, als je mij nu zou bellen, neem ik na al die jaren eindelijk de telefoon voor je op.

Als ik terugkijk op het gehele avontuur heb ik het heel erg naar mijn zin gehad, gelachen, gehuild, mezelf op een goede manier ontwikkeld, en niet te vergeten een goede beoordeling gekregen en een baan aangeboden gekregen. Natuurlijk ga ik kijken of dit goed te combineren is met mijn studie. Yes, jullie lezen het goed. Een Front-Office medewerker bij STROOM als weekend job. Zo kan het dus allemaal lopen na een goede afgeronde stageperiode.

Op naar het volgende avontuur.

Reader Interactions

Geef een reactie