8 The Experience

Wat een belevenis is dit! 8 The Experience. Bij binnenkomst viel mijn mond open. Het is zo mooi opgezet. Langs de wanden ingebouwde kasten met allemaal Aveda producten. Echt puur natuur met heerlijke geuren. Zo’n relaxte sfeer. Zachte muziek. Het moest nog beginnen en ik voelde mezelf al helemaal in de ‘zen-sfeer’.

onbekend

Eerst een welkomsdrankje en daarna kreeg ik het tasje met hamamdoek, slippers en dunne ochtendjas. In de omkleedkamer waren lockers, waar ik mijn tas en kleding op kon ruimen.

Voordat ik geroepen werd voor een massage heb ik genoten van de 3 kamers. De eerste waar ik in ging was net een tropisch regenwoud. Veel stoom, het zweet droop mijn lijf uit. Lekkere geuren en hier hoor je regen vallen en de tropische vogeltjes fluiten.

onbekend3
Na een kwartiertje stapte ik uit deze kamer om naar de brrr…Noordpool te gaan.

Deze kamer wordt de Iglo genoemd. Zonder ijsmuts, maar gewoon in bikini ben ik in deze ijskoude kamer gaan zitten. Een grote bak met ijs staat klaar om over je lichaam te smeren. Super goed voor je huid! Door die stoom en hitte van de vorige kamer zijn mijn poriën helemaal open gaan staan en door het ijs en die kou sluiten de poriën zich dus heel snel.

onbekend5
En daarna, voor de show nog even naar de Sahara. Jeetje, wat was het hier bloedheet. Heel droog binnen en ik verbrandde mijn kont toen ik op de houten bank ging zitten. Dit was niet de kamer waar ik lang kon blijven zitten.

onbekend1
Ik werd ook een beetje ongeduldig, want buiten is er een Zen-pool en 2 jacuzzi’s en hier wilde ik ook nog in. Haasten hoefde eigenlijk niet, want je mag een hele dag verblijven in de Spa en Wellness als je een massage geboekt hebt.

Zo mooi boven een kleine klif, boven mijn favoriete strandje Karakter hangen de 2 jacuzzi’s. Als je hoogtevrees hebt moet je hier niet ingaan. Glas langs de buitenrand maakt het extra mooi, maar voor de bangerds ook een beetje eng.

onbekend4
De Spa heeft buiten een bar waar in drukke tijden de verse drankjes uitgestald staan, maar nu kon je van de kaart de specials van het merk Noosh bestellen. Deze drankjes worden iedere dag vers gemaakt en zijn 100% biologisch, 100% vers en hebben een 100% super leuke uitstraling. De flesjes/potjes met label zijn al zo cute!

Zelf heb ik de “Surfer-Girl” besteld. Als je leest wat er allemaal in zit moet het echt zo gezond zijn. Bij sommige combinaties denk ik brrrrr, maar dat komt omdat er dan ook groentes in zitten en dat lijkt mij in zo’n vers sapje nou helemaal niet lekker. Of naja, ik moet het ooit een keer proberen.

onbekend6

Yeahhhhh, daar werd ik geroepen voor de massage. Ook hier werkt weer geweldig personeel. Allemaal even aardig. In de massage-kamer is het uitzicht ook zo bijzonder mooi! Jammer dat je tijdens de massage er zo weinig van ziet. Het was zo ontspannen dat ik bijna in slaap viel.

Op de massage-tafel kreeg ik keuze uit drie oliën. Moeilijke keus! Alle drie roken ze goed. Ik koos voor iets met een beetje munt geur en volgens mij iets met citrus. Weet niet precies, het smeerde in ieder geval heel goed! De olie werd heet gemaakt en toen begon de massage. Ik wist niet dat de tijd zo snel kon gaan als je echt aan het genieten bent! Wauw!

onbekend2

De Spa & Wellness is ook net uitgeroepen tot salon van het jaar op Curacao! Ik vind dat niet zo gek, een unieke plek, een super mooi uitzicht en je kunt er zelfs naar de kapper, pedicure, nagelstyliste, schoonheidssalon en scrubkamer.
Wanneer ik hier nog eens ben zal ik daar ook gebruik van maken en een stuk over schrijven. Dit hoort ook allemaal bij 8 The Experience.

Reader Interactions

Comments

Geef een reactie