Enjoy Karakter & Koraal

Na een reis van 12 uur met een spectaculaire landing op Sint Maarten (SXM). Waar de mensen het vliegtuig bijna konden aanraken die op het strand stonden, vlogen we na een uurtje door naar het vliegveld ‘Hato Airport Curacao’ (CUR).

Wanneer de piloot “Cabin crew open the door” omroept krijg ik echt de vakantiekriebels. Als de vliegtuig deuren geopend worden krijg je een warme Caribische windvlaag door je haren. Hato Airport Curacao is niet heel erg groot. Ik vind het een voordeel, want je hoeft niet veel te zeulen met de koffers. Ook al staan er airco’s aan, je moet toch weer eventjes wennen aan de warmte. Joehoe, als een speer de koffer open, bikini aan en een duik in de hel blauwe Caribische zee.

image3

Karakter

Karakter is een restaurant, lounge en beach club. Het is te vinden op het park Coral Estate. Het motto van Karakter is: Sit Back, Relax, Enjoy Karakter. Dit motto hebben ze op verschillende must haves staan zoals T-shirts, onderzetters, tas, hamamdoek, die allemaal leuk uitgestald staan in een kast. Hier word ik hebberig van…. I like it!

image1      image2

De service bij Karakter.
Vriendelijke, rustige, happy and hard werkende bediening. Het personeel van Karakter, toont Karakter! Ze hebben allemaal verstand van lekker eten en de heerlijke cocktails. En hebben als doel om de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

IMG_0368

De locatie wordt regelmatig gekozen voor romantische dinertjes en zelfs voor bruiloften. Ik snap het wel, want het eten is echt verrukkelijk en het uitzicht verbluffend.

image5

 

Koraal

Koraal is een Rooftop Terrace boven Karakter. De eerste palen hebben wij in de grond zien stampen en sinds 2 maanden is het helemaal af. Een heerlijk infinity pool met daarnaast een grote bar en lounge set waar je heerlijk een drankje kan doen. Bij dit bijzondere plekje moet je echt een keer geweest zijn.

IMG_6137    IMG_6138

 

Lovely place

Aan het eind van het strandje is er een bijzonder mooi plekje. Elke ochtend ga ik even op het trapje zitten en luister ik naar het geluid van het water en de wapperende palmbladeren. Enjoy the good life!

image6

Reader Interactions

Geef een reactie