Hello Zakynthos III

“Wauw, wat mooooi hé!” zeiden we elke keer tegen elkaar. Een geweldige sunset-tour georganiseerd door Sunweb.

Wij hadden geen idee wat we konden verwachten, maar het leek ons heel erg leuk en romantisch. Elke donderdagavond organiseert Sunweb een sunset-cruise langs de mooie zuidkust van Zakynthos, om daar van de prachtige zonsondergang te kunnen genieten.

Om 17:30 uur werden wij opgehaald bij ons appartement en reden we gelijk door naar het haventje vlakbij Laganas. De Sunset Cruise vertrok vanaf Agios Sostis voor een ontspannende, romantische boottocht. Ontvangen door live muziek op de boot en de genietend met een geweldig romantische zonsondergang die we vanaf de boot🎻🎼 konden bewonderen.

Het was erg fijn dat de boot niet helemaal vol zat met mensen. Je kon lekker bewegen zonder dat je elkaar in de weg liep.

We genoten ontzettend van de rustige live muziek van een gitarist die op de achtergrond speelde en van de zon die je steeds meer in de zee zag zakken tussen de rotsen door. En niet geheel onbelangrijk… dit alles te mogen meemaken met je lieverd (Rick💕) Hoe romantisch wil je het hebben.

We kregen een voorgerechtje, een stokbroodje en een toastje met olijf-tapende. Heerlijk, daar zeg ik zeker geen nee tegen.

Na de zonsondergang gingen we stil liggen op een heel mooi plekje. Het werd natuurlijk steeds donkerder en je zag later niet eens meer waar je was. Als die kapitein de weg terug nog wel kon vinden. Fingercrossed!

Wij hebben onwijs genoten van een onvergetelijke avond. Echt een aanrader om deze tour te doen als je met sunweb naar Zakynthos gaat!

Reader Interactions

Comments

Geef een reactie